skip to Main Content
Wat leer je in de thuiscursus?

Wat is er nu mooier dan bij je thuis 1 op 1 uitgelegd te krijgen hoe je moet beleggen in Hoogdividendaandelen? Stap voor stap laat ik zien wat er voor nodig is om te beginnen. Zo heb je in de eerste plaats een rekening bij een broker nodig. Dan nemen we uitgebreid de methode van beterbeleggendandebank door en is er tijd en ruimte genoeg voor vragen. Aan bod komt bijvoorbeeld de vraag waarom deze fondsen zo een hoog dividend kunnen uitkeren (8-12% per jaar). Als je 8% dividend ontvangt en je herinvesteerd dat direct in nieuwe aandelen dan kan je je hele vermogen al in minder dan 9 jaar verdubbelen. Dit wordt ook wel door Einstein het 8ste wereldwonder genoemd. Als laatste laat ik zien hoe je zelf onderzoek kan doen naar bepaalde fondsen en waar je alle waardevolle informatie kan vinden. Er zijn vele websites met oceanen vol informatie maar ik laat je zien hoe je handig en eenvoudig snel de juiste info van de websites kan halen.

Na de thuiscursus ben je zelf in staat een portefeuille op te bouwen en te onderhouden het kost niet veel tijd, want het meeste werk is al door beterbeleggendandebank gedaan.

De kosten van de cursus bedragen € 175,00 en reiskosten in overleg. De duur is ongeveer 2 uur en ik kom bij je thuis om een moment dat het jou uitkomt.

Wil je je vast inlezen koop dan het boek hier.

Back To Top